Кадър Mama Model & Ludia ReporterРазделят ли се Алекс Петканова и

...
Кадър Mama Model & Ludia ReporterРазделят ли се Алекс Петканова и
Коментари Харесай

Лудия репортер Дани и Алекс Петканова навръх Коледа: Разделяме ли се?

Кадър Mama Model & Ludia Reporter

Разделят ли се Алекс Петканова и Лудия Репортер.

Това е тематиката на новия им клип в ютуб.

Бурните им връзки раздели и събирания отавна са обществено притежание, само че наподобява им следва ново мъчно решение.

" Това не е кликбейт. В това видео ще дадем отговор на въпроса, който все по-често ни задават, а точно разграничени ли сме двамата...
Този въпрос е подбуден от обстоятелството, че в последно време не качваме наличие дружно - нито фотоси, нито видео. Наблюдателни хора са обърнали внимание и на други обстоятелства, които ние не споделяме, само че по един или различен метод накланят везните в посока, че нещо в връзките посред ни куца,.

Като обикновено семейство минаваме през разнообразни положения - на наслада и на разочарования. Логично доста по-често демонстрираме положителната и ведра страна на нещата, като не подчертаваме на проблемите или изборно ги споделяме с необятната публика.

КАРТИ ДОЛУ е опит да бъдем оптимално открити за нашите взаимоотношения, даже когато това е неприятно малко или повече за нас. Не знаем дали ще имаме други взаимни епизоди, както и не знаем дали пък това няма да бъде началото на любопитна поредност, която демонстрира какво се случва в фамилията без филтър и цензура.... времето ще покаже ", гласи написаното от Петканов, съобщи Блиц.



Припомняме, че двамата се ожениха в риалити формата " ВИП Брадър " през 2017-та, а при започване на предходната година Александра роди момченце. Вижте и видеото на двойката и преценете сами по какъв начин ще продължат в живота.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР